Márkaösszeolvadás

Kedves vásárlóink és partnereink! Az utóbbi években folyamatosan fejlesztettük termékpalettánkat. A 2021 es év egy nagyon várt újdonságot hozott el, mégpedig a kollárdoktor termékeket. A két márka összeolvadásának fő gondolata : természetes és minőségi, manufakturális termékek létrehozása és szolgáltatása. A kollárdoktor termékek elsősorban a gyermekekkel kapcsolatos témákra lesznek figyelemmel, gyermekorvos szemlélettel összeállított paletta garantálja a termékek minőségét és használhatóságát. Az első fejlesztésük egy természetes alapanyagokból álló Infancy névre hallgató popsikrém, mely már kapható. Hatóanyagai nem csak vízzáró réteget alkotnak, de hidratálják és regenerálják a kisbabák érzékeny bőrét. Alapja minőségi és bio sheavaj és kakaóvaj.
Tekintse meg a terméket itt:

https://hundrednaturals.com/termek/infancy-popsikrem/

Új árak, akciók:

Az elmúlt években folyton törekedtünk arra, hogy minél magasabb minőséget, minél alacsonyabb áron tudjunk hozzátok eljuttatni! Sikerült cégünknek egy új szakaszba lépnie. A márkák egyesülésével, és cégünk növekedésével sikerült termékeink árát csökkenteni, hogy minél több ember választhassa magának az egészséget.

Nagykereskedelem:

Nagykereskedelmünk eddig két kedvezményszinttel dolgozott. Lehetőség volt kedvezményt kapni 4 illetve 10db termék megvásárlása után.  2021.04.27 –től, már csak egy nagykereskedelmi árrés lesz elérhető, a 10db termék utáni kedvezmény.

Ez pontosan milyen hatással lesz a hétköznapi vásárlókra?

Új árakon jelentős kedvezményben részesülnek a vásárlók. Százalékosan az első ( 4db-os) kedvezményszinten vásárolnának.

Ez pontosan milyen hatással lesz partnereinkre?

Ez hosszútávon lényegesen előnyösebb számukra is.  Igaz az árrés csökkent, de a termékek ára is csökkent, mind számukra, mind a vásárlók számára, így hosszútávon az eladhatóság növekszik.

Amennyiben bármilyen kérdése van, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

Összegzés:

Termékeink a jövőben jelentősen kedvezőbb áron lesznek megvásárolhatók és azt reméljük, hogy ez örömmel tölti el a vásárlóinkat és a partnereinket is.

Exkluzív készítmények
megfizethető áron

Magas hatóanyagtartalmú természetes készítmények a hosszú és egészséges életért!