Élj harmóniában a természettel

A tudomány és természet ötvözéséből létrehoztuk az újgenerációs magaskoncentrációjú étrendkiegészítőket és kozmetikumokat. 100%-ban természetes, finom, mutatós.

Cégünk missziója, hogy olyan természetből származó, modern készítményeket hozzon létre, melyek hozzájárulnak a fogyasztók hosszútávú egészségehez, így jobb életminőségben magasabb életkort élhetnek meg.

Éljen nagyvárosi modern életet anélkül, hogy lemondana a természet közelségéről. Maradjon hosszútávon egészséges könnyen bevehető vagy alkalmazható természetes koncentrátumokkal. Miért töltené élete egyik legaktívabb szakaszát várószobákban és kivizsgálásokon? Az orvostudomány és technologia fejlődésével, folyamatosan új lehetőségek nyílnak természetes hatóanyagok felhasználására és az egészség természetes javítására.  A magas hatásfokkal rendelkező koncentrált hatóanyagok könnyen beilleszthetők a modern életvitelbe és ellensúlyozzák annak káros mellékhatásait! A hosszú és egészséges élet mindenki számára elérhető, csak odafigyelés kérdése! 

Első a minőség

odafigyelés és szakértelem minen termék mögött

Orvosok bevonásával

Termékeink orvosi közreműködéssel és szaktudásuk legjavával készülnek

CO2 Kivonatok

A hatóanyagokat magas hatásfokú hideg-sajtolással nyerik ki

Manufaktúrális gyártás

Termékeinket európai manufaktúrák készítik és csomagolják

100% természetes

Termékeinkhez csakis természetes alapanyagokat használunk

Termék
+
Természetes alapanyag
Értékelések

Termékpalettánk kialakításánál fokozottan törekszünk megoldást találni azokra a problémákra mellyek idővel minden embert érintenek, és egy modern mégis természetes megoldással segítjük a hétköznapjaikat!

Miért a japán tanulmány?

A leg magasabb várható életkor és legkevesebb krónikus megbetegedés

OK ÉS OKOZAT

A hétköznapi
romboló életmód

A modern életvitel következményeként rengeteg, laboratóriumban előállított antibiotikumot és gyógyszert veszünk magukhoz, amelyek akár súlyos mellékhatásokkal is járhatnak, és további egészségügyi problémákhoz vezethetnek. A nemzetközi piacokon található számos cég a magasabb profit érdekében az ételekbe, étrendkiegészítőkbe és kozmetikumokba is olyan adalékanyagokat és hatóanyagokat tesz melyek stimulálják a szervezetet. A helytelen táplálkozás, az egészségtelen életmód és a mozgás hiánya rengeteg heveny, krónikus betegség, elváltozás okozója lehet. Ezek a betegségek idővel halmozódhatnak, és egyre nagyobb kárt tehetnek szervezetünkben. 

JAPÁN TANULMÁNY

Mi az egészségés
és hosszú élet titka?

A világon Japánban a legmagasabb a várható élettartam mind a férfiak, mind a nők körében. Ezt annak köszönhetik, hogy tudatosan nagy gonddal őrzik az egészségüket. Bizonyított, hogy a japán életstílus hatékony hatása nagyban hozzájárul a hosszabb és egészségesebb élethez. Japánban rendkívül alacsony a különböző krónikus betegségek előfordulása A modern orvostudományt és a tradicionális ázsiai orvoslást kiegészíti az évszakoknak megfelelő változatos táplálkozás és a minőségi alapanyagok használata. 

TECHNOLOGIAI FÚZIÓ

A gyógynövények
és technológia

A tradicionális Ázsiai orvoslás, a gyógynövények és ezeknek ötvözése a modern orvostudománnyal egyértelműen  pozitívan hatnak hosszútávon az egészségre. Cégünk egy tudományos fúzió keretei között folytat termékfelylesztést Ázsia (Japán-Kína-Korea) és Európa számos országa között, amely lehetővé teszi, hogy magas szinergiával, különleges gyógynövényekből készítsünk organikus termékeket. Termékeink hatóanyagai a legmagasabb fokú tudományos hatóanyag-kinyerési eljárásokkal készülnek. 

 

TEST ÉS LÉLEK

Hosszútávó egészég

Minden egészségre törekvő figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy a hosszú és egészséges élethez vezető úton nem elég csupán minőségi alapanyagokat és természetes készítményeket magunkhoz venni. Fontosnak tartjuk az évszakoknak, a fizikai és mentális terhelésnek megfelelő folyadékfogyasztást. Elengedhetetlen a folyamatos, a kornak és egészségi állapotnak megfelelő testmozgás, hiszen a sporttal megelőzheti az elhízást, megerősítheti érrendszerét, és csökkentti a stresszszintjét. Fontos, hogy a lelki egészségére is fordítson nagyobb figyelmet, hiszen sok testi betegség kialakulásában szerepet játszik a lelki kiegyensúlyozatlanság!

Szimbiózis

Közös felelősség

Japán összterülete 380.000 km, melynek erdősűrűsége 66%-os. Ez annyit tesz, hogy hatalmas zödfelületekkel és természetvédelmi területekkel rendelkeznek. A mezőgazdasági művelésre területük 13%-át használják. Miért is fontos ez?  Amennyiben figyelembe vesszük a legmagasabb várható életkort és az életvitelek közötti külömbséget egyértelműen kijelenthetjük, hogy a természet védelme és az azzal való együttélés is része a hosszú mentális és testi egészségnek! Megtanultak modern életvitelt folytatni szimbiózisban a természettel és az élővilággal.  Szeretnénk mindenki figyelmébe ajánalni David Attenborough filmjeit az élővilágról! 

Odafigyelés

Tudatos termékfejlesztés

Célunk minimalizálni a műanyag használatát, és termékeinknek olyan csomagolást készíteni, amely természetes alapanyagokból készül, így kímélve környezetünket. Minden esetben előnyben részesítjük a környezetbarát eljárásokat. Kiemelten ellenőrizzük patrnereinket, és olyan gyártókkal dolgozunk együtt , akik szintén odafigyelnek a természet megóvására. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy  a termékeink csomagolóanyagát könnyű szelektíven gyűjteni, így ők is hozzájárulhatnak a természet tisztaságának megőrzéséhez!