FAQ

Kérdések és válaszok

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, mely számos innovatív funkcióval rendelkezik. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

Weboldalunkon a Barion fizetőkapun keresztül tud vásárolni a barion fiókja/ bankkártya illetve hitelkártya segítségével. Ezen felül igényelheti a banki előre utalás lehetőségét is.

A kiszállítását lokációtól függően magyarországon 2-5 munkanap között tudjuk teljesíteni. Európában 3-6 munkanap. Hétvégén vagy ünnepnapon leadott megrendelését az azt követő első munkanapon dolgozzuk fel.

Termékeink kiszállítása magyarországon ingyenes! Egyéb Európai országog esetében a megrendelésnél adja meg a címét és weblapunk megjeleníti a várható szállítási költségeket. 

Amennyiben egy terméket véletlenül többször rendelte meg, a megrendeléstől számított 24 órán belül 8:00 és 16:00 között munkaidőben jelezze e-mailben vagy az általános kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével. Ezesetben a vásárlás összegét 10 munkanapon belül vissza utaljuk számlájára. A tranzakciós költségek a vásárlót terhelik! A termékek lemondásakor az egyéb termékekre nem vonatkoznak a mennyiségi kedvezmények.

Igen! Termékeink nem tartalmaznak mesterséges anyagokat illetve gyógyszerszármazékokat! Minden alapanyagunk bevizsgált és ellenőrzött minőségi kivonat illetve vivőanyag.

Termékeink adatlapján görgessen lefelé és minden termékhez tartozik használati utasítás illetve felhívás a lap alján az adagolással illetve használattal kapcsolatban.  

Amennyiben nem talál választ se a termék leírásában, se a cégünk leírásában, abban az esetben keresse meg ügyfélszolgálatunkat kérdésével, és szívesen segítünk!  

Számunkra rendkívül fontos a vásárlók maximális elégedettsége, így amennyiben nem 100% ban elégedett kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben gyártási hiba történt vagy megsérült a termékszállítás közben Ön kérvényezheti a termék cseréjét vagy a termék árának visszafizetését. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy abban az esetben amennyiben a termékszállítás közben a csomagolás megsérül azt átvételkor jelenteni kell a futárszolgálatnak.

A termékeket minden esetben száraz hűvös helyen ajánlott tárolni! A hő és az erős napfény kártékony hatással van egyes kivonatokra, és rontják a termék minőségét. Kozmetikumoknál a meleg környezetben való tárolás elősegíti a termék romlását.  Amennyiben egy kozmetikumot hosszabb ideig nem tervez használni, abban az esetben javasoljuk a termék hűtőben tartását.

Cégünk lehetőséget ad arra, hogy nagy kedvezménnyel vásárolhassa meg termékeit abban az esetben, amennyiben nagyobb tételben vásárol.

Nincs más dolga, csupán legalább 5db vagy legalább 10 db bármely terméket hozzáadni a kosarához. A kedvezmények automatikusan jóváíródnak a kosár tartalma alapján. 

A kedvezménytáblázatban minden termék nagykereskedelmi ára megtalálható. 

Megtekintés

Minden ajánlói meghívás után, életre szóló 10% os vásárlói jutalékot tudhat magáénak. Ez mit is jelent?  Amennyiben a meghívott vásárol, Ön 10% jóváírást kap amit levásárolhat.

Az ajánláshoz regisztrálnia kell weboldalunkon. A regisztráltak a bejelentkezés után megtalálják az Affiliate elnevezésű linket a beállításaikban. A fülre kattintva keresse meg a linkek menüfület, és az ott található kódot kell elküldeniük ismerősüknek. Regisztráció után automatikusan Önhöz csatlakozik. A regisztráció vásárláskor is lehetséges, de el kell fogadni a profil létrehozását fizetéskor.

Bejelentkezés után saját profilján belül kattintson a levásárlás gombra, és adja meg, hogy mekkora összeget szeretne levásárolni. Az Összeg ellenértékében egy kupon kódot fog kapni, melyet a vásárláskor tud megadni.

A kupont felhasználható: kedvezményként, ingyenes termékként. A kupon használható nagykereskedelmi kedvezmény esetében is.